All Metal Heads Spending Loud Night vol. 4

 

All Metal Heads Spending Loud Night vol. 4
VENEMUM (Německo) + MARCH OF THE HORDES + FATALITY

Sobota 9.2. 2013
Břeclav – Klub Piksla
Start 20:00
Info na: jozkasatanpunk@seznam.cz
tel: 608 046 535

VENENUM – Death metalové podsvětí zraje jako vředy na měsíc staré mrtvole, červy zkázy a zhouby se rozlézají po celém světě, zombie se dali na pochod, pohřební marše ničí vše živé. Vemenum patří mezi novou death metalovou krev, která jakoby z prdele vypadla mým oblíbeným smečkám počátku 90. let. Jejich mini album z roku 2011 mě totálně rozsekalo a jejich živé vystoupení na Party San festivale jen utvrdilo moji oddanost téhle kapele. Underground death metal je zpátky, tak jako tomu bylo na počátku 90. let. Hail the metal of death!!!
www.munenev.com

MARCH OF THE HORDES – Death metalová nákaza se šíří stejně spolehlivě jako mor a ani naše zemička nemůže uniknout. MARCH OF THE HORDES začali v roce 2009, na svém kontě mají split s Disbeatless, Escape the Flesh a na spadnutí je split s Tomorrows Hell. Tahle parta oživlých mrtvol patří mezi to nejlepší co u nás dnes můžeš slyšet.
www.bandzone.cz/marchofthehordes
www.marchofthehordes.blogspot.cz

FATALITY – Tihle moravští uctívači kultu smrti už svoji káru plnou mrtvol tlačí od roku 1995, tudíž to nejsou žádní nováčci co naskočili na death metalovou vlnu posledních let. Jejich první mrtvolný zářez se datuje na rok 1997, další je pak z roku 2004 a poslední počin, který vyvrhnuli na světlo denní je z roku 2007.
www.fatality.wz.cz
www.myspace.com/fatalitycz