Stop and Go! Festival 2022 – Praha & Brno

Tisková zpráva STOP AND GO! Festival 2022

STOP AND GO! festival se vrací s naprosto drtící sestavou kapel a tentokrát double-day line-upem lokalizovaným do dvou nejdůležitějších center extrémní muziky v Česku – Prahy a Brna! STOP AND GO!, za jehož myšlenkou stojí Johan z kapely Průmyslová smrt, vznikl jako festivalová značka, která Vám chce přinášet to nejlepší z převážně české a evropské extrémní hudební scény – ať už se jedná o extreme hardcore, fastcore, grind core nebo extrémní metal.

Ponořte se tedy s námi do nitra hlubokých vod extrémních hudebních odnoží, rozjeďte moshpit a zažijte extrémní headbangig na vlastní kůži!

Tuhle nálož odpálíme druhý říjnový víkend 2022! Protiatomový obleky s sebou, na hlavu helmet a do ruky drtikol a střemhlav z pódia!

Termíny a místa:

7. 10. 2022 Praha Klub 007 Strahov
Facebook event: https://www.facebook.com/events/496218782133276

Sestava:
Cyness
Wojczech
Jalang
Needful things
Průmyslová smrt

8. 10. 2022 Brno Klub Kabinet Múz
Facebook event: https://www.facebook.com/events/259597742722004

Sestava:
Cyness
Wojczech
Distaste
Sheeva yoga
Orban
No god rhetoric

Co Vás čeká: 

NEEDFUL THINGS

Drtiči jádra z Pardubic melou v hmoždíři nejhrubší grind corovou odnož už od naprosto neskutečného roku 1995. Jejich neskutečnej old skullovej grind core sound je pravou pochoutkou skutečných fandů GRIND CORE, ne žádných současných rádoby veselých hardcore/power violence rozhopsaných matematiků. NTéčka drtí hrubozrnnej distortion grind hard as fuck, tvrdej a surovej – přesně takovej jakej má být, a rozemelou jím držky všem prasatům u žlabu!

NO GOD RHETORIC

No God Rhetoric vystupují po opravdu dlouhé době, s novou sestavou a novou invencí! Zažij jejich parádní přesnej hardcore / grind / power violence s jemným metalovým edge, kterej v Česku v konkurenci hrubozrnných kapel nemá moc srovnání! Jejich přístup k extrémní muzice je totiž natolik originální, že spolehlivě převálcujou i matadory působící na GC scéně dekádu! Přijď hodit mrkec na jejich show a pochopíš!

PRŮMYSLOVÁ SMRT

Partička metalistů / hardcoristů / punkáčů, která letos vydala eponymní a hlavně brutální album „Pedagogika poražených“, který posluchače stíhá hit za hitem (GRINDovým hitem!!!!), a která fúzuje svým osobitým a naprosto brutálním stylem thrash metal a raw grind core s pradávným surovým hardcore/punkem, z kterýho tahle parta maniaků a úchylů původně vzešla! Jedná se taky o pořadatele koncertu, tak přijď hodit oko na jejich naprosto zběsilej a ultra NÁSILNEJ HATE set! Nebudeš litovat!

SHEEVA YOGA

Matematickej stop and go (sic!) power violence hardcore punk s extrémní a dlouhou historií nekonečných turné, koncertů a vyhulených brk (sic! 2), a hlavně zběsilým a extrémně krátkým extreme hardcore setem! Přijď pobejt a hlavně buď tam včas, ať ti neunikne ani seKunda z tohohle zběsilýho ostravskýho masakru robotohardcorovou pilou! Neuvěříš!

ORBAN

Extreme hardcore as „PHUCK!“ s nulovou stopou metalu, ale 100% stopou INFEST! Brno a přilehlý prdele se opět spojujou v jednu kapelu, aby natrhli (nejen) extrémní hardcorovou řiť celýmu světu! Buď tam a pak do koupeny na sprchu! Nebo do Kabalu na hajzly! Extrémně krátký a zběsilý set! Hoď sebou o podlahu, bejby, a neseď kurva v koutě!

CYNESS

Ultimátní kapela od sousedů z Němec, která nejedním tour a gigem už párkrát převálcovala Česko se vrací exkluzivně na oba gigy STOP AND GO!, a kuje svoje ocelový meče grindovým poklepem kladiva, abyste si mohli vychutnat jejich zběsilej set! Extrémní hardcore punk / grind se švédským edge jede jako mašina, která tě rozdrtí na PADRŤ, a věř mi, že TO CHCEŠ! Maniak na vokálu jako bonus, tak přijď pod stage posrat se z tohohle grindovýho blaha! Moshpit ti bude odměnou!

WOJCZECH

Těžko říct, proč má tahle parta Z Německa v názvu Czech jako Česko! Asi proto, že tu kdysi na koncertech bývala jako doma, nebo? Možná odpověď na tuhle otázku dostanete na našich koncertech STOP AND GO!, v Praze nebo v Brně! Tahle parta je taky známá svým ortodoxním přístupem k hardcore/punk řemeslu, ve kterým vaří a smaží svůj originální GRIND CORE vegan kebab s ozvěnama hardcore/punku, kterej ve střední Evropě nemá obdoby – do počtu odehraných koncertů tedy rozhodně ne! Posaď se na hajzl, uvolni svaly a pusť si rádio GRIND! Tohle je Wojczech!

JALANG

A máme tu vzácnou návštěvu z Austrálie! JALANG jsou již známým jménem na crust/hardcore punk a queer scéně! Tahle parta maniaků tě rozpáře svojí fúzí agresivního hardcore/punku se silným crustovým vlivem a refrénama, co nedostaneš z hlavy! Naprosto tě rozdrtí svojí show a zběsilejma tempama, který tě přinutí udělat cokoliv, jen ne stát! Tak opusť doprdele svojí oblíbenou hospodu v Pze a v okolí, a vyraž na gig Jalang! STOP AND GO! ti exkluzivně přináší tuhle skvělou partu, která tě nenechá na pochybách, že stojí za to ještě kurva chodit na koncerty! Rozbij se v kotli, vždyť to chceš!

DISTASTE

Zběsilej grindcore DIGBEAT řimbuch z Rakouska nakaženej silnou death metalovou chřipkou vám ukáže, zač stojí za to se postavit za kytaru a začít mastit ten nejvíc nekompromisní hudební styl na světě! Blast beat as fuck, swedish sound a ortodoxní přístup s citelným hardcore/punk feelingem si vás podmaní a vy budete Distaste zobat z ruky jak slepice zrní z hlíny na dvorku v Kabalu! Přijď si zobnout, přijď si klofnout, do ruky lopatu a kopni si pod stage, protože tenhle old skull death grind hardcore punk výsyp tě dostane tam, kde máš beat! Do basový bedny pod pódiem – pojď ji očoudit vole, tohle není dramík, tohle jsou DISTASTE!

Na místě festivalový merch, distra, jako:

Dead Heroes Records
DIY Factöry Merch and Records
HARDCORE LOVES ALL COLORS Records

Kontakt:

Web: https://www.stopandgo.cz

Facebook: https://www.facebook.com/stopandgobrno

Instagram: https://www.instagram.com/stopandgobrno

Mail: xpetrhanusx@gmail.com

Tel.: +420 724 905 864