Áčka současného slovenského hardcoru zahrají dnes v Underdogs‘

Kolektiv Underdogs‘ & Fluff Fest uvádí:
AHOJ + -273,15 + ANTISOCIAL SKILLS

čtvrtek 27.8.2020
Praha @ Underdogs

Slovenský hardcore žije. Přesvědčit se o tom můžeš už tento čtvrtek 27. sprna v Underdogs‘, kde se na pódiu vystřídají kapely Ahoj, -273,15 aka Absolútna Nula a Antisocial Skills.

Kapela Ahoj se stejně jako Absolútna nula, se kterými sdílí své členy, pohybuje kolem trnavského uměleckého/komunitního prostoru Kubík, kde vzniká spoustu nezávislých projektů od koncertů, přes umělecké ateliéry a přednášky až po vydávání zinů. Kvarteto, kterému svým hlasem vládne Alica, hraje pořádně ostrý, ale zároveň svěží emo hardcore. Loni vydali šestiskladbové demo na DIY hudebně-zinovém vydavatelství High Forehead.
https://ahoj.bandcamp.com/releases

Chaloši z kapely Absolútna nula prý sice nemají žádné ambice, ale jejich dungeon punk určitě stojí za to, abyste se do Underdogs‘ vydali. Na kontě mají nahrávnku „Tri špinavé mená“ a splitko s brněnskými punx Hever „Trve Czechoslowakian Hardcore Split“.
https://absolutnanula.bandcamp.com

Třetí kapelou večera bude v Praze usazená čtveřice Antisocial Skills, jejíž členy můžete znát i z kapely Rübänïskö. Antisocial Skills hrajou přímočarý osmdesátkový hardcore ve stylu Black Flag. Před pár lety vydali našlápnuté debutové épéčko. Letošní splitko s chorvatskými Rules je na spadnutí a první dva songy, které pustili do éteru, dávají tušit další více než zajímavý počin.
https://antisocialskills.bandcamp.com

FB událost: www.facebook.com/events/1179872019072156
vstupenky k v prodeji na GoOut.net nebo na místě za 180 Kč

Vložil: Buky
27.08.2020