Benefiční stream pro Klub 007 Strahov

Kreas Promotion přišli s návrhem, udělat benefiční stream pro 007. Tak teda jo! Jdeme do toho a chceme to udělat společnými silami velkolepé! Dva večery, 7 nám drahých super hero kapel, žánry hard, fast and loud, tak jak je na kopci zvykem. Sety nehorázně krátké a maximálně zničující!

Rok 2020 Sedmička přežila. Další vyhlídky ale pořád nejsou dobré. Vaše podpora je pro nás víc než důležitá. Předprodej najdete na GoOut.net a můžete si vybrat libolnou výši příspěvku. Vše po zaplacení nejnutnějších nákladu půjde jako přímá podpora klubu. Nejde o to, být v přesně danou dobu u počítače (ikdyž tučná sledovanost by nás všechny děsně potěšila). Stream ze záznamu zveřejníme posléze zdarma. Jde o support klubu, aby přežil i rok 2021.

Přenos technicky zajistí klub AVC ČVUT. Profesionální, šikovný a ochotný team! Rozhovory se všemi kapelami mezi jednotlivými sety povede Marek Hadrbolec z Kids And Heroes magazínu. DĚKUJEME VÁM VŠEM co nám pomáháte i co nás podpoříte!
Klub 007 Strahov

pátek 29. 1. 2021, 19:30
Tickets: https://goout.net/cs/beneficni-stream-pro-sedmicku/szirqer/

NARCOSA
facebook / bandcamp
Nová pražská kapela, postavy zcela známé, až provařené. Neučesaný death metal pocukrovaný crust punkem jako pekelný dortík. Poctivá old school nakopávka pozadí.

JONESTOWN
facebook / bandcamp
Jednotka rychlého nasazení (nejen) z Kladna je zpět a to v původní sestavě. Hard Core Punk nadívaný crustem jako vykostěný krocan dynamitem. Since 2003!

I AM PENTAGON
facebook / bandcamp
Hard Core jako z devasátkovýho žurnálu. Geniální melodie, silný valivý odpor a ta správna řezničina v jednom. Postoje rovný, texty upřímný, never mind mid life crisis, here is I Am Pentagon!

DECULTIVATE
facebook / bandcamp
Pořádek je pro blbce, inteligent ovládá chaos. A toto jest dokonale ovládnutý chaos Hard Core Punku. V rychlosti, temnotě a síle na stupni 10 z deseti. Od roku 2017 masakruje ctěné publikum, kde se jim jen zlíbí.


sobota 30. 1. 2021, 19:30
Tickets: https://goout.net/cs/beneficni-stream-pro-sedmicku/szkrqer/

RATO TRISTE
bandcamp
Sludge Noise Inferno. Temná blata v mlze, těžkotonážní riffy, lebeční kost prohrává souboj s mramorovou deskou. Tak to mají mazlíčkové rádi.

SNĚŤ
facebook / bandcamp
Poměrně nová kapela na poli chorobného, středně tempého filthy death metalu, který tu ovšem nikdo jiný ani vzdáleně neprodukuje. První velká deska je na spadnutí a proto mají teď pánové ze studia pěkně nadrceno a dojde i na úplně nový biče. Auvajs.

BRUTALLY DECEASED
facebook / bandcamp
Nezničitelný vokalista Žlababa táhne tuhle smečku morbidně skvělýho death metalu již 14 let. Na domácí půdě absolutní špička svého krvesajného oboru. Není co dodat, modří už vědí. Tyhle „písničky“ si za rámeček nedáte. Těma se odpálíte.

Jelikož jde spíše o veřejnou sbírku, když stream prošvihnete, není problém si ho pustit kdykoliv později. Ale 007, kapely i celý technický team budou nadšení, když bude živá sledovanost vysoká as hell ?

Vložil: Buky
12.01.2021