Benefit pro Fousky přivítá THALIDOMIDE, KOSY GEN a VZTEKLEC


Benefit na Fousky z.s.
(lokální spolek na ochranu opuštěných a nemocných kočičích kamarádů)
sobota 21. 04. 2018,
od 15:00
Plzeň @ Újezd
(komplex garáží u Hlavní ulice, mezi zastávkami “Rozcestí Újezd“ a “Bukovec“ autobusu č. 28)

Benefiční odpoledne zakončené koncertem, výtěžek z akce poputuje na účet Fousky z.s. – plzeňská nezisková organizace, která pečuje o opuštěné, týrané a nemocné kočky. Všichni členi jsou dobrovolníci a svůj volný čas věnují záchraně kočičkám. Od roku 2018 rozšířili svou činnost i o pomoc sociálně slabším a nemocným lidem, kteří nezvládají péči o své mazlíčky. Organizace Fousky z.s. může fungovat pouze díky podpoře drobných dárců a pořádání bazárků. „Náš cíl je jasně vytyčený – LEPŠÍ BUDOUCNOST PRO KOČKY“.
www.facebook.com/fouskyzs

Benefiční běh

Třetí ročník benefičního „závodu“, tentokrát na podporu neziskové organizace FOUSKY z.s., který bude stejně jako minulý rok spojený s koncertem a grilováním. Výtěžek z akce bude věnován na transparentní účet Fousků.

Trať: stejná jako loni, tentokrát se poběží jen 2km
Startovné: dobrovolný příspěvek, který poputuje na transparentní účet Fousků
Start: 17:00

Popis trati: Od garáží dolů z kopce po Hlavní ulici, před viaduktem odboč doleva na cyklostezku, potom odboč vlevo na polní cestičku, výběh mezi baráky – odboč vlevo, za pár metrů vpravo, výběh kolem garáží a pak už jen cílová rovinka.


Fousky, z.s.

Od cca 18:00 přednáška / promítání o fungování plzeňské nezisková organizace FOUSKY z.s. z úst samotných členů této organizace, kteří pečují o opuštěné, týrané a nemocné kočky.

Benefiční koncert

Od 21:00 koncert, zahrají:

THALIDOMIDE
Kapela hrající od roku 1993 s drobnými pauzami a častými změnami v sestavě do nás stále hrne hc-punk s tahem na branku dle vzoru osmdesátkovýho hardcore, který započali DEAD KENNEDYS, D.O.A. či BLACK FLAG. S postupem času přibylo více melodií, avšak poselství zůstává pořád stejné, vymezení se proti jakýmkoli formám útlaku a podpora DIY. Ještě si pamatujete na otvírák z černého CD „Základní věc“, jo tak přesně při tomhle songu jsem se zamiloval! “Nikdo nemá právo…“
http://bandzone.cz/thalidomide

KOSY GEN
Broumská banda výrostků, která minulý rok vylezla z lesů, vzala do rukou sekery a rozhodla se tít v rytmu crust-punku. Očuchat sis je mohl na podzim v Pohodě, teď máš možnost dát si to znovu! Hrubost a kravál zaručen!
http://bandzone.cz/kosygen

VZTEKLEC
Téměř do roka a do dne zpět na místě činu, lokální teroristické trio VZTEKLEC. Fast-bordel na domácí půdě.
http://bandzone.cz/vzteklec

Jídlo, pití:

– Na zahřátí budeme vařit čaj s rumem za dobrovolný příspěvek. Pravděpodobně by mělo být i pár lahváčů, ale nespoléhej na to.

– K zakousnutí by měl být guláš, karboše, párek v rohlíku…

– Vezmi si sebou, co uznáš za vhodné. V průběhu akce bude možnost grilování, to znamená, bude rozdělanej gril (případně si ho můžeš rozdělat sám), hlavně si sebou něco přines, ok? Do desíti hodin je možný si skočit do hospody pro točený do petky a nebo si nakup zásoby předem, na konečné šestnáctky je penny market.

Vstup: Dobrovolný – výtěžek poputuje na transparentní účet Fousků.

Konec živého hraní bude ve 22:00!
Akce se koná za každého počasí!

Snažme se udržovat pořádek a řídit se dle hesla: “Co si přinesu, to si taky odnesu!“. U garáže budou pytle na bordel, neboj se zeptat kam s odpadem díky!

Jak se tam dostat:

Tady je odkaz na mapu: www.mapy.cz/s/7P8c

1. Někde ve městě nasedni na bus č.28 směr “Papírna Bukovec“, celkem se projedeš, poznáš krásy smogové Plzně, hlavně neusni a nezapomeň vystoupit na zastávce “Rozcestí Újezd“. Přijdeš na křižovatku, kde se dáš vlevo do “Hlavní“ ulice (ta ulice se opravdu jmenuje Hlavní), jdi rovně, někde po tři sta metrech uvidíš po levici komplex garáží, jdi tam a podle hluku poznáš, kde to je!

2. Pokud se ti nehodí předchozí spojení, tak si někde chytni trolejbus č.16 směr “Doubravka“ na této stanici budeš vystupovat, je to konečná, takže žádný strach. Chvilku se rozkoukej, naber dech, trochu se projdeš. Napravo od tebe je Penny market, ale ty půjdeš po hlavní, která se jmenuje “Zábělská“, jdi pořád do kopce, až ho vyjdeš jdi pořád dál až dojdeš na křižovatku kde naproti sobě jsou dvě autobusový zastávky a po levý straně stojí hnusnej růžověj barák (za ty roky už trochu vyblednul :-)), odboč z hlavní doleva do “Hlavní“ ulice (ta ulice se opravdu jmenuje Hlavní), jdi rovně, někde po tři sta metrech uvidíš po levici komplex garáží, jdi tam a podle hluku poznáš, kde to je!

Zpáteční spoje:

Bus č. 28 směr do města:
22:11
22:46 Končí v zastávce Sady Pětatřicátníků.
23:21 Končí v zastávce Sady Pětatřicátníků.

Trolejbus č.16 směr do města:
22:59
23:29
23:42 Spoj jede do zastávky Jižní Předměstí

Solidarity crew & garáž punx