HORROR VACUI a BELLICOSE MINDS podpoří dvě domácí kapely

Pravěk Noise Section zve na temný kabaret:
HORROR VACUI (Ita) + THE BELLICOSE MINDS (USA) + HROBOKOP + UGFC
6.9. 2018
Praha @ Underdogs

Horror Vacui (post-punk/deathrock, Itálie)
Horror Vacui se dostali do širšího povědomí v roce 2014 deskou „Return of the Empire“, nevybavíme si nikoho, komu by tehdy nevystřelila mozek z hlavy. Vlastně to byla jedna z prvních moderních soudobých deathrock/post-punk věcí, které se k nám dostaly, takže jsme si naplno přičichli a už nás to nepustilo. Neskutečná atmosféra a přitom punkový nášlap jak hovado + ještě prostředí a zvuk v Underdogu – už to cítíš?
https://horrorvacuilegion.bandcamp.com

The Bellicose Minds (post-punk/deathrock, USA)
Deathrock/post-punk západního pobřeží jak ze začátku osmdesátých let, zvuk načichlý živoucí dekadencí jak z povídek od Michaela Giry, přitom zůstává i slušná dávka portlandskýho nonkonformismu!
https://bellicoseminds.bandcamp.com

Hrobokop (crust/death metal)
Tato špinavá pražská sebranka z urbánních pohřebišť vyrostlá ze zahuhlaného crustu zdvojila vokály i kytary, takže se za prvků hnilobného death metalu nejvíce ve své historii přiblížila hrobnické šichtě a hřbitovnímu odéru!
https://www.youtube.com/watch?v=iKh8_klNbPM

Uncle Grasha’s Flying Circus (dark atmospheric noise)
Strýček Grasha tentokrát vytáhne starý analogový synťák z přelomu 70. a 80. let a zahučí vám nový set založený na chystaném albu „Stalinist God“. Čekejte noir hřbitovy z pohraničí, válku v Alžírsku, mše z protektorátu i pochodovou jízdu severokorejských tankistek!
https://unclegrashasflyingcircus.bandcamp.com

Afterparty: Djane Aisling – synthwave and more!
www.facebook.com/DJaneAisling

Vstup dvě kila ideálně

Dík a Keep on burying cool kids
http://praveknoisesection.blogspot.com