Liberecký Azyl nabídne čtyřnásobný chod od post-hardcore a punku, přes noise až po shoegaze

PATOLE + PACINO + NO VIDA + KOCOUREK
sobota 14.5.2022
Liberec @ Azyl

Pacino (post-punk rock)
Pacino z Orlové asi netřeba příliš představovat, na Stoned to Death kapele nedávno vyšlo skvělé album Sedm světů, které, pokud neznáte, si rovnou pusťte.

No Vida (alternativní rock, noise a punk, shoegaze)
Od přelomu 80. a 90. let už v řekách uplynulo spoustu vody. Náměty pro inspiraci tvorbou kapel z té doby ale nestárnou. U No Vida si toho nejspíš nejde nevšimnout, ale rozhodně tam nekončí. Anebo je to celý uplně jinak. Podobně jako žánrem je kapelu obtížné ukotvit i místem. Členku a členy můžete potkat od Prahy přes Novoborsko až po saskou Pirnu.

Patole (noise rock)
O lásce a o smrti, píšou o sobě Patole. Upřímnost, přímost, fuzzy kytary, melancholické texty, disonanci, chytlavé melodie, romantiku, pochmurno, tisíc vjemů, to všechno lze cítit, když zažijete Patole. Kapela žije a zkouší v Praze, se srdcem ve Slezsku.

Kocourek (post-hard core)
Spousta energie, nálad, atmosféry, propracovaný kytary, v rytmech, co místy připomenou třeba Neurosis. Tuhle instrumentální záležitost z Nového Boru určitě stojí za to slyšet, obzvlášť živě.

Na místě bude také benefiční veganské občerstvení, které zajistí Celerální Cerel. Výtěžek bude věnován psímu útulku v Bosně a Hercegovině – Srce za šapu.

Vložil: Buky
03.05.2022