LIONHEART a TERROR v Praze

LIONHEART + TERROR + GET THE SHOT + DYING WISH
16. 10. 2022

Praha, MeetFactory

FB event: https://fb.me/e/6d2hrK8bo
E-ticket: https://obscure.cz/cs/tickets/detail/id/401

Do Prahy se vrací mlátička LIONHEART, a aby poctivého hardcoru ze slunné Kalifornie už tak nebylo málo, přidávají se k nim TERROR jako jedna z žánru nejvěrnějších a nejpopulárnějších kapel! Soupisku doplňují ještě GET THE SHOT a DYING WISH, takže dostanete čtyři odpovědi na otázku, jak má znít nekompromisní a nabušený hardcore. Na tuhle sestavu se vyplatilo počkat!

 Nekorunovaní vládci kalifornského new school hardcoru LIONHEART už za 18 let své existence prokázali víc než dostatečně, že si svoje místo na výsluní scény opravdu zaslouží. I když jsou Kaliforňané kvůli svému tvrdému metalickému zvuku často připodobňováni k Hatebreed, jejich hardcore-metal zní jinak. Určitě v jejich tvorbě lze stopovat až někam k punku, ale ke slovu se dostaává hlavně drtivý beatdown. Ten v jejich podání chytil po reunionu druhý dech, což na nekompromisních 24 minutách dokazuje i zatím poslední deska „Valley of Death“ (vyšla roku 2019 na Concrete Music Inc.), na níž v prosinci bude navazovat novinka „Welcome To The West Coast III“ s již novým singlem „Death Comes in 3‘s“.

LIONHEART jsou cesta bez zákrut, cesta disponující drtící silou vyvěrající průniky z vnitřní agrese. LIONHEART jsou prostě parní válec, který projde i „údolím smrti“.

‚Lví srdce‘ z Oaklandu v pražském klubu změří síly se svými služebně téměř stejně starými kolegy z Los Angeles – legendárními TERROR. Tihle veteráni v čele s frontmanem Scottem Vogelem, kteří jsou už za ty roky v Praze téměř jako doma, se letos v květnu vytasili s novinkou „Pain into Power“ a v MeetFactory se v jejich podání můžeme jako vždy těšit na pořádnou nálož poctivého kalifornského HC s jasným poselstvím, které si nebere žádné servítky.

Ale protože tohle turné je ‚liga‘, sestavu doplňuje dobře známá energická hardcore/punk sebranka GET THE SHOT z kanadského Quebecu, jejichž ultra divoké koncerty si už domácí publikum stihlo za poslední roky zapamatovat a oblíbit, a noise hardcoroví DYING WISH z Portlandu, kde vás do latě srovná jediná žena turné, charismatická zpěvačka Emma Booster.

LIONHEART

TERROR

 

GET THE SHOT

 

DYING WISH

Předprodej dále v síti Ticketmaster.