NO-FI & GNWP potřetí: ANDREW JACKSON JIHAD a CAVES

Great Noise With Passion Vol.3
ANDREW JACKSON JIHAD (USA) + CAVES (UK)
15.10.2014
Praha @ Cross Club

Už jste pochopili tu slovní hříčku? Jak napovídá spolupráce s kampaní GNWP, série koncertů Great Noise With Passion je občas punková spíše přístupem, než žánrem. Do punku se míchá folk, pop, rock, ale poselství zůstává stejné: chceme se bavit bez hranic a hierarchií a ukázat, kolik kvalitních kapel se chce bavit s námi.

Andrew Jackson Jihad jsou americká parta, která balí poměrně filozofické texty do veselých slovních hříček a skoro montypajtnovské estetiky. Jejich vtipům se nejdřív zasmějete, a pak vám dojde, že jsou tak trochu na váš účet. V Praze hráli před (a taky s) Frankem Turnerem a nezklamali. Tentokrát jako hlavní hvězdy!

Caves je třímístný kouzelný punkový kobereček z britského Bristolu. Je to taková ta parta, u které máte pocit, že by měla hrát u vás v obýváku. Chcete, aby hrála u vás v obýváku. A díky ní si určitě i v Crossu budete připadat jako doma. Prostě hřejivé a kjůt. A samozřejmě s poetickými politickými texty.

Great Noise With Passion vol. 3 v režii NO-FI, Cross clubu a GNWP tak přináší americko-britskou přátelskou invazi folku, punku, humoru a všeobecné roztomilosti. Vstup je zdarma a začíná se ve 20:00.

www.andrewjacksonjihad.com
www.facebook.com/andrewjacksonjihad

http://caves.bandcamp.com
www.facebook.com/wearecaves

FB Event:
www.facebook.com/events/542340659201057